Datum plaatsing: 06 november 2019 - Laatst gewijzigd: 06-11-2019 19:17:29

Kerstfair Nuland


Kerstfair Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Op zaterdag 14 december zal op het terrein van Villa Maasdonk in Nuland de vernieuwde kerstfair van 15:00 tot 21:00 uur plaats vinden. Villa Maasdonk is omgetoverd met sfeervolle Kerstverlichting.

Voorheen Kerstmarkt Nuland, een groot aantal jaren geleden opgezet door Roos van der Kallen. Door de jaren heen is Roos er in geslaagd om een volwaardige Kerstmarkt voor Nuland te organiseren. Wij zijn blij dat we het stokje van Roos over mogen nemen en presenteren nu in een weliswaar andere vorm Kerstfair Nuland. Wij zijn Stichting Promotie Nuland, de organisatie van de Jaarmarkt Nuland aangevuld met Brigitte van Lee en Jeannette van de Meijden.

Jong en oud is welkom op de Kerstfair, om de (kerstgerelateerde) producten van diverse kraamhouders te bewonderen. Het popkoor Just Between en het 5 koppige bandje Lowki brengen, afgewisseld met kerstmuziek, live muziek ten gehoren. De kerstman en kerstvrouw zullen met hun Friese paard en koets aanwezig zijn.

In de “Wensboom” kunnen de bezoekers hun kerstwensen ophangen en maken daarmee kans op een dinercheque, aangeboden door Van der Valk hotel Nuland.  Ook de innerlijke mens komt niets tekort. Er zijn kraamhouders met overheerlijke producten en natuurlijk mag de Gluhwein niet ontbreken. Een biertje of iets fris is natuurlijk ook op de
kerstfair te verkrijgen. 

Als de zon is ondergegaan wordt Nuland nog eens extra sfeervol verlicht door de verschillende speciaal verlichte voertuigen van Nuland Verlicht die rond 18:00 uur voorbij de poorten van Villa Maasdonk komen gereden. 

Voor de kinderen is er een leuk luchtkussen beschikbaar. Voor de komende jaren denken we ook aan het huren van een schaatsbaan waar de Nulandse jeugd zich dan kan bekwamen in het schaatsen.

Parkeren kun je op het Kerkplein, we hebben van de parochie een deel van de parkeerplaats gekregen, die is duidelijk zichtbaar afgebakend.

Een aantal ondernemers uit Nuland steunen ons als sponsors omdat we het anders financieel niet voor elkaar konden krijgen en we zijn hen hier heel dankbaar voor.
U komt toch ook? De entree is gratis!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28590