Datum plaatsing: 07 november 2019 - Laatst gewijzigd: 07-11-2019 09:35:41

Informatieavond bereikbaarheid van de Oostelijke Gemeentedelen


Informatieavond bereikbaarheid van de Oostelijke Gemeentedelen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De woonwijk Groote Wielen groeit de komende jaren nog verder. Ook stroomt het verkeer op de A2 en A59 niet altijd goed door. Rijkswaterstaat bereidt hiervoor maatregelen aan de snelwegen voor. Het effect daarvan is pas op lange termijn zichtbaar. Op dit moment staat de bereikbaarheid van Rosmalen, Groote Wielen, Kruisstraat, Empel, Nuland en Vinkel onder druk. De bewoners ervaren problemen op het gebied van leefbaarheid en verkeersveiligheid. Het voorkomen van verdere groei van de problemen is belangrijk.

De gemeente voert daarom een onderzoek genaamd “Tracéonderzoek Oostelijke Gemeentedelen” uit. Een onderzoek naar maatregelen aan de weginfrastructuur die binnen ca. 5 à 7 jaar gerealiseerd kunnen zijn. Dit gebeurt in samenwerking met een klankbordgroep, vertegenwoordigers van wijk- en dorpsraden en belangengroepen. De gemeente stelt drie maatregelen voor om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de Oostelijke Gemeentedelen te verbeteren.

We willen u nu graag informeren over het onderzoek. Daarvoor nodigen we u van harte uit op 1 van de informatieavonden langs te komen in Perron 3 (Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen). U kunt in de aangegeven tijd binnenlopen wanneer het u uitkomt. Er zal een doorlopende presentatie zijn over het onderzoek en er staan mensen van de klankbordgroep en gemeente klaar om uw vragen te beantwoorden.

Datum: maandag 11 en dinsdag 12 november
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen.

Begin volgend jaar is er nog een informatieavond, om u te informeren over het eindresultaat van het onderzoek.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14371