Datum plaatsing: 08 november 2019

Duurzame Huizen Route


Duurzame Huizen Route


Regio (Oss): Wil je aan de slag met het verduurzamen van jouw woning, maar weet je niet waar te beginnen? Huiseigenaren in de gemeente Oss vertellen je graag meer over hun ervaringen en openen hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 9 november.

Inspiratie en ideeën opdoen
Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning of VvE. Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek, vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke installatie gekozen? En wat zou je achteraf anders doen?
Denk je na over hoe je het beste kunt isoleren? Heb je een monument wat je gasloos wilt maken? Of wil je meer weten over natuurlijke materialen? De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen.

Weekend weg
Ga je op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stel jezelf jouw woning open? Dan maak je ook nog eens kans op een weekend weg in een duurzaam verblijf.

Bekijk welke woningen er bij jou in de buurt opengaan en meld je aan voor de woning van jouw keuze op www.duurzamehuizenroute.nl/oss

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30289