Datum plaatsing: 11 november 2019 - Laatst gewijzigd: 11-11-2019 20:43:31

Harold d'n Twidde heerser van de Doordouwers


Harold d'n Twidde heerser van de Doordouwers


Lithoijen (Oss): In een druk bezocht Avanti is zaterdagavond prins Harold d’n Twidde, en zijn adjudante Tanja onthuld! Tijdens de onthulling speelde muziekgroep d'n Ploeg de carnavalshit van Harold en Tanja en werd er al volop meegezongen.

Prins Harold d’n Twidde… in het dagelijks leven heet ie Harold Reuser, is ie 45 jaar jong, en getrouwd met Hans Ploegmakers, en is ie eigenaar van Bloemerie 88 in Oss. Daarnaast is hij lid van toneelvereniging EMM in Lithoijen en sport hij graag. Harold koos als zijn adjudante de 44-jarige Tanja van den Hoof. Harold en Tanja kennen elkaar al sinds de lagere school en zijn onafscheidelijk van elkaar. Tanja woont in Lith, heeft een relatie met Maarten en is moeder van Bob en Eva. Tanja werkt middels detachering voor verschillende gemeenten.

Samen hebben ze enorm veel zin in carnaval 2020 en de voorbereidingen daarop, samen met jeugdprins Bart en jeugdadjudant Bram. Het zal een carnaval worden om nooit te vergeten. Ze maakten meteen van de gelegenheid gebruik om alle jeugdgroepen op te roepen om te gaan bouwen, zodat Lithoijen weer een prachtige optocht heeft in 2020.

Prins Harold d'n Twidde en adjudante Tanja zetten komend carnaval de bloemetjes buiten!! Alle dames in de zaal kregen daarom een mooie Gerbera aangeboden.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14487