Datum plaatsing: 16 november 2019

Uitgave fotoboek van De Hoefsevonder, Koolhof en Werstkant


Uitgave fotoboek van De Hoefsevonder, Koolhof en Werstkant


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Al sinds 2005, jaarlijks in december, presenteert onze vereniging een schitterende dialezing over huizen en bewoners van straten in het buitengebied van Berlicum en Middelrode. De belangstelling is telkens weer bijzonder groot.
Op veler verzoek wordt daarom - met terugwerkende kracht - van elke presentatie ook een fotoboek met geactualiseerde gegevens van huizen en bewoners van bepaalde straten gemaakt.

Nu is van huizen en bewoners van De Hoefsevonder, Koolhof en Werstkant ook een fotoboek samengesteld; het zevende boek in een populaire serie! Dit boek, met lila kleuromslag, telt ruim 100 pagina’s op het formaat A4, in ringband, met een zeer groot aantal zwart–wit foto’s.

Voorkom een teleurstelling en bestel het nu al! Stuur per omgaande een e-mail met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail-adres, en opgave aantal fotoboeken) aan een van de volgende bestuursleden:
* Riet Wesel-van Grinsven, Kelwis 33, 5258 JG Berlicum, r.wesel@home.nl
* Antoon Steenbergen, Nieuweweg 8, 5258 TE Berlicum alsteenbergen@planet.nl
* Jan Lunenburg, Herman Moerkerklaan 163, 5246 GG Rosmalen, janlunenburg@home.nl

U kunt het boek dan op woensdagavond 11 december 2019 vanaf 19:00 uur in dorpshuis De Moerkoal afhalen tegen contante betaling van € 19,00 per boek (graag met gepast geld).

Op 11 december zijn ook nog een beperkt aantal eerder uitgegeven fotoboeken te koop voor €16,50 per boek.
Dit zijn de fotoboeken over Werststeeg, Veedijk, Hooghei, Loofaert, Hasseltsedijk, Oude-Bosschebaan, Wamberg, Woud, Assendelftseweg en omgeving. Het fotoboek over Beekveld is uitverkocht.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28086