Datum plaatsing: 20 november 2019

Creatieve wandeling door VOLOP Oss


Creatieve wandeling door VOLOP Oss


Oss (Oss): Iedereen met een idee voor minder leegstand in het Osse centrum, is van harte welkom op ‘de Creatieve Wandeling’. Deze kick-off van het project VOLOP Oss is op donderdag 28 november 2019 van 15.00 tot 18.00 uur. Het vertrekpunt en eindpunt is het café van de Groene Engel aan de Kruisstraat 15.

Programma
Voordat de wandeling begint, is er een presentatie over VOLOP Oss. De middag wordt afgesloten met een creatieve bijeenkomst om mensen met leuke ideeën aan elkaar te koppelen. Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met vastgoedeigenaren en makelaars.

Wat doet VOLOP Oss?
VOLOP Oss makelt en schakelt tussen vastgoedeigenaren en makelaars aan de ene kant en lokale en vernieuwende culturele, maatschappelijke en sociale initiatieven aan de andere kant. Bij de VOLOP initiatieven staan ambachten, kunsten, ontmoeten en experimenteren centraal. Initiatieven krijgen zo de kans om - in de tijd dat een pand leeg staat – hun concept uit te proberen en publiek naar het centrum te trekken. Dus meer reuring en minder verloedering en leegstand in de stad!

Aanmelden
Aanmelden kan bij Marscha van de Poppel, projectleider van VOLOP Oss m.van.de.poppel@oss.nl
Geef daarbij ook aan met hoeveel personen je komt.

Je kunt Volop Oss ook volgen op Facebook.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13974