Datum plaatsing: 12 november 2019

Najaar- en wintersfeer bij Tuincentrum Meijs


Najaar- en wintersfeer bij Tuincentrum Meijs


Heesch (Bernheze): Met het korter worden van de dagen is het de tijd om extra aandacht te geven aan een prettige leefomgeving in en om het huis. Daarom organiseert Tuincentrum Meijs op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november drie dagen waarbij jong en oud kan beleven hoe het beste een sfeervolle omgeving kan worden gecreëerd. Elke dag is er weer wat anders te beleven.

Vrijdag 15 november om drie uur start het festijn met diverse demonstraties. Elk uur is er weer een andere presentatie. Zo laten medewerkers zien hoe met eenvoudige middelen er juist in deze periode al kan worden gewerkt aan een kleurrijk voorjaar met een combinatie van bollen en bv. violen. Ook wordt voorgedaan hoe een mooi sfeerstuk voor binnen of buiten een welkome aanvulling kan zijn om de leefomgeving fleurig te maken. Tevens wordt er aandacht gegeven aan het op orde brengen van de tuin in het najaar, waarbij zal worden uitgelegd wat de juiste bemesting is voor het gazon en de planten, zodat die een flitsende start hebben in het voorjaar. Natuurlijk is zijn deze sfeerdagen uitermate geschikt om al in de kerstsfeer te komen. De kerstshow is in die dagen dan natuurlijk ook een van de blikvangers in de winkel
Zaterdag 16 novcember, en als het weer het toelaat ook zondag, is het ponyrijden voor de jeugd. Tevens mogen de kinderen tijdens deze dagen gratis een vogelvoederklok maken. Voor de bezoekers staat de koffie of thee met iets lekkers klaar, en zullen er standjes zijn die de bezoekers hun producten laten zien. Zondag komen de Sluiszangers, de sfeerdagen, met de voor hen zo kenmerkende vrolijke liederen, de zaak opluisteren.
Reserveer de data: vrijdag 15 november 17.00 tot 21.00 uur, zaterdag 16 november 9.00 tot 17.00 uur en zondag 17 november 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze drie dagen is er 20% korting op alle sfeer en kerst artikelen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15112