Datum plaatsing: 09 december 2019

Afscheidsavond Wereldwinkel Heesch


Afscheidsavond Wereldwinkel Heesch


Heesch (Bernheze): RIVOR Theater speelt: Ik ben een mens, net als jij!

Wereldwinkel Heesch is gestart met de leegverkoop (Op is Op), want op 21 december worden de deuren van de winkel voorgoed gesloten. De Wereldwinkel heeft zich altijd met een stukje Bewustwording en Eerlijke Handel beziggehouden, dat is de reden waarom wij u graag een ‘gedachtegoed’ mee willen geven en nodigen wij u uit voor een bijzondere toneelvoorstelling op woensdag 11 december in De Pas te Heesch opgevoerd door het RIVOR Theater Tiel.

De voorstelling is samen met de statushouders gemaakt op grond van hun ervaringen als ‘nieuwe’ Nederlanders. In eerste instantie is de voorstelling gemaakt om de Nederlandse taal te oefenen. Echter het publiek was zo enthousiast en ontroerd, dat de voorstelling overal gevraagd wordt. Inmiddels heeft het RIVOR theater de voorstelling al tien keer uitgevoerd. In deze voorstelling nemen statushouders u mee in het verleden, heden en de toekomst. Hoe is het om in te burgeren in Nederland? Wat missen ze uit hun eigen land? Wat zijn hun toekomstdromen?

Via dit artikel wordt iedereen uitgenodigd om naar deze gratis voorstelling te komen kijken. De voorstelling begint om 20.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De kaartjes zijn te bestellen via wwheesch@home.nl of af te halen in de wereldwinkel te Heesch.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16472