Datum plaatsing: 19 november 2019

Koninklijke onderscheiding voor vier Bossche brandweerlieden


Koninklijke onderscheiding voor vier Bossche brandweerlieden


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De heer W.J.M. (Willem) Arts (55 jaar), de heer W.H. (Wim) Janssen (56 jaar), de heer M.W.H.A. (Martin) Diks (45 jaar) en de heer R.J. (Robbert) de Reeper (40 jaar) uit ‘s-Hertogenbosch zijn alle vier bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Locoburgemeester Kâhya heeft decorandi afgelopen maandag 18 november de versierselen opgespeld. De uitreikingen vonden plaats in de Oude Raadszaal van het Stadhuis in ’s-Hertogenbosch.

Willem Arts is 31 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Voor Wim Janssen geldt dat hij zich 28 jaar actief bij de vrijwillige brandweer heeft ingezet. Martin Diks is al ook 25 jaar vrijwillig actief en Robbert de Reeper is dat al 21 jaar.

Allen hebben zich bij de brandweerpost ‘s-Hertogenbosch bij nacht en ontij ingezet om de medemens in nood te helpen. Zij hebben bijgedragen aan de openbare orde en veiligheid van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Bij decorandi is sprake van bijzondere verdiensten voor de samenleving.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15171