Datum plaatsing: 22 november 2019

Nuland Verlicht 2019


Nuland Verlicht 2019


Nuland ('s Hertogenbosch): Op 14 december is het zover. Nuland Verlicht zal dan weer door de kern van Nuland trekken. We hebben nu al meer inschrijvingen dan ooit tevoren en met de verhuizing naar de De Meent zijn we van plan om nog meer feestvierders, deelnemers en bezoekers een geweldige middag en avond te geven. Natuurlijk blijft ons hoofddoel dat onze VIP’s het stralende middelpunt van deze prachtige dag zijn. De VIP’s zijn ook dit jaar weer grotendeels afkomstig van Cello De Binckhorst in Rosmalen. De verhuizing brengt natuurlijk ook veranderingen met zich mee, dus mocht je willen komen kijken naar de prachtige voertuigen of een feestje willen vieren, lees dit dan goed!

Optocht
In verband met de optocht naar de De Meent hebben we ook het startpunt van de optocht verplaatst naar het Prins Bernhardplein. Vanaf 16.00 zijn jullie allemaal welkom. Je kunt dan op de foto met de Kerstman, een drankje drinken en alvast in de stemming komen voor de optocht. Om 17.30 zal de optocht van start gaan en de volgende route afleggen (LET OP! Ook de route is gewijzigd!):
Prins Bernhardplein – Kerkstraat – Duinbergenstraat – Nieuwe Putstraat – Korte Kerkstraat – Kerkstraat (Kerstmarkt) – Kloosterstraat – Ijzerkampen – Zomerdijk – Zandstraat – Hoekakker - Pelgrimstraat – Dorpstraat – Raadhuisstraat – Duyn en Daelseweg – Prins Bernhardplein

Ook dit jaar verwachten we weer veel belangstelling voor de optocht. Voor ieders veiligheid hebben we net als andere jaren een team van professionele verkeersregelaars ingeschakeld die Nuland tijdelijk af zullen sluiten. Tijdens de optocht blijft onze Kerstman lekker zitten en is ons winterterras natuurlijk geopend voor iedereen die op de foto wil of zin heeft in een drankje.

Vanaf 16.00 zal Nuland wat moeilijker bereikbaar zijn en wordt de straat langs het Prins Bernhardplein afgesloten i.v.m. het opstellen van de voertuigen. Vanaf ongeveer 17.15 zal Nuland helemaal afgesloten worden en dit zal tot ongeveer 20.00 duren.
We willen iedereen vragen om geen auto’s op de wegen van de route te parkeren! Ze worden natuurlijk steeds mooier en groter, dus het zou zonde zijn als ze er niet door kunnen.

Feestavond
Als afsluiting van de lichtjestocht gaan we aansluitend een feestje bouwen bij De Meent. Ook dit jaar hebben we weer een feestelijk programma voor jong en oud.
Gebroeders Ko, Stef Ekkel, De Jongens van de Draaimolen en DJ Menno gaan er samen met jullie voor zorgen dat het een gezellig avondje wordt!
Kaartjes hiervoor zijn te koop bij Albert Heijn Nuland of op www.nulandverlicht.nl

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij:
Organisatie Nuland Verlicht
info@nulandverlicht.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30591