Datum plaatsing: 25 november 2019

Meedenkavond over Sporthal TheereheideGestel (Sint-Michielsgestel): In de wijk Theereheide in Sint-Michielsgestel vinden er op een aantal plekken belangrijke ontwikkelingen plaats. Zo is het voormalige SCI-terrein vrijgekomen door de verplaatsing van de sportvelden. Ontmoetingscentrum De Huif staat leeg door de verhuizing naar de Meander. Basisschool De Bolster heeft meer ruimte nodig en de sporthal aan de Eikenlaan is aan vervanging toe.

Kansen voor de wijk
Deze en andere ontwikkelingen en initiatieven in de wijk staan niet los van elkaar en dat biedt ook kansen voor de wijk. Daarom wil de gemeente samen met inwoners en samenwerkingspartners overleggen over de bestemming van verschillende locaties in Theereheide.

Sporthal Theereheide
Eén van deze locaties is sporthal Theereheide aan de Eikenlaan. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijke bestemmingen van dit terrein. Bepaalde (technische en financiële) onderdelen staan vast, maar daarbinnen is zeker nog ruimte voor goede ideeën.

Je bent van harte welkom op de meedenkavond sporthal Theereheide

Maandag 3 december | 19:30 tot 21:30
Adres: Meander | Meanderplein 3 | Sint-Michielsgestel

We vinden het fijn als je vooraf laat weten of je erbij kunt zijn.

Stuur een mailtje naar: meedenkavond3dec@mijngemeentedichtbij.nl en vermeld daar svp bij met hoeveel personen je komt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31978