Datum plaatsing: 22 november 2019

Start tweede verkeersproef Onderwijsboulevard


Start tweede verkeersproef Onderwijsboulevard


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op donderdagavond 21 november 20:00 uur startte de tweede verkeersproef in het Paleiskwartier. De resultaten van deze proeven gebruiken we om te kijken naar de mogelijkheden van een veilige en groene Onderwijsboulevard.

Net als tijdens de eerste proef is de Onderwijsboulevard dicht voor autoverkeer tussen de Kraaikampen en de Jonkerstraat. (Brom)fietsers kunnen nog wel gebruikmaken van de weg. Om sluipverkeer te voorkomen plaatsen we tijdens de tweede proef een afsluiting in de Statenlaan (bij de kruising met de Hugo de Grootlaan). Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De Hugo de Grootlaan is weer open.

De tijdelijke verkeerslichten op de kruising Hugo de Grootlaan - Magistratenlaan blijven staan. Deze verkeerslichten helpen om de doorstroming op de Hugo de Grootlaan te verbeteren.

Planning
De tweede proef duurt van donderdagavond 21 november 20:00 uur tot en met donderdag 19 december 2019. Daarna verwijderen we alle maatregelen.

Drukte
Zeker in de eerste week na de afsluiting verwachten we wat meer drukte en zoekend verkeer. Houd rekening met extra reistijd en ongemak.

Evaluatie
Tijdens de proeven verzamelt de gemeente data over het verkeer en de verkeersveiligheid. Ook verzamelen we informatie over wat de gebruikers en de omgeving van de proeven vinden. Hiervoor is, net als tijdens de eerste proef, een digitale enquête beschikbaar.

Meer informatie en enquête
Wilt u meer informatie, kijk dan op: www.denbosch.nl/livinglab
Op deze website staat ook de enquête om uw mening te geven over de proef.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14591