Datum plaatsing: 22 november 2019

Sinterklaas in Rosmalen


Sinterklaas in Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Kinderen kijken er al maanden naar uit en ook voor veel volwassenen blijft het een feest. Nu Sinterklaas afgelopen zaterdag in Nederland is gearriveerd, is het aftellen geblazen. Pas als de Sint in Rosmalen is geweest, weten de kinderen dat hun schoenen echt gevuld kunnen gaan worden. Net als vorig jaar wordt het weer een grandioos feest op de Driesprong met Discopiet, de muziek- en strooipieten én natuurlijk Sinterklaas!

Voorpret is er ook volop aanstaande zondag. Al om 12.00 uur staat Discopiet op De Driesprong met liedjes en dansjes voor en over Sinterklaas. Ook op het plein te vinden: een loempiakraam en een suikerspinnenkraam. Bovendien is er voor alle kinderen gratis popcorn (op is op).

Sinterklaas zal ook dit jaar weer een mooie route afleggen op zijn paard. Om 13.30 wordt hij verwacht bij HT Sports, waarna hij via Cathelijnen, Hoogstraat en de Brouwerijstraat zijn weg vervolgt naar de Harry Coppensstraat. Daar gaat Sint de Dorpsstraat in en komt hij de Driesprong op. Net voor 14.00 uur zullen de burgemeester en de nieuwe voorzitster van het Centrummanagement Sylvia Böcker een woordje houden op het plein. Daarna is het dan natuurlijk tijd voor de Sint, zijn pieten en alle kinderen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30453