Datum plaatsing: 25 november 2019

Linda Tielemans geeft het stokje door


Linda Tielemans geeft het stokje door


Nuland ('s Hertogenbosch): In de voorbije jaren heeft ‘Sprankelend mooi’ de kans gekregen verder te groeien en is inmiddels niet meer weg te denken in Nuland. Het concept staat als een huis en Linda Tielemans heeft een prachtige groep onderneemsters met vakmanschap en ambitie om zich heen weten te verzamelen. Inmiddels is een en ander zover uitgekristalliseerd dat Linda ‘Sprankelend Mooi’ los durft te laten en in handen geeft van de individuele onderneemsters.

18 was ze pas toen Linda Tielemans haar eigen salon startte. Enkele jaren werkte Linda vanuit het ouderlijk huis voor ze in 2011 verhuisde naar een eigen schoonheidsinstituut aan de Pelgrimstraat in haar woonplaats. Een instituut dat snel een begrip werd in Nuland maar ook ver daarbuiten. Toch was de ondernemingszin van Linda daarmee nog niet geblust. Verre van dat. Met ‘Sprankelend mooi’ lanceerde ze in 2015 een uniek concept waarbij tal van specialisten op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging bij elkaar werden gebracht onder één dak. Voor efficiënt onthaasten in een persoonlijke en professionele omgeving. Stijlvol, ontspannen, gemoedelijk, bijzonder en altijd met persoonlijke aandacht voor de klant.

De naam verdwijnt per 1 januari weliswaar van de gevel maar verder verandert er voor u als klant helemaal niets. Er is zelfs uitbreiding in het verschiet. Binnenkort kunt u er ook terecht voor personal coaching. Linda blijft zelf ook in het pand aanwezig met haar nieuwe uitdaging, haar cosmeticalijn zZacht. Alleen voor de invulling van het pedicuregedeelte zoekt ze nog een enthousiaste onderneemster die met een klantenbestand een vliegende start wil maken in dit enthousiaste geheel. Voor wie verder nog wil aansluiten is ook nog ruimte in het pand aan de Kerkstraat in Nuland.
In het verzamelgebouw gaan de onderneemsters met vol vertrouwen een ongetwijfeld succesvolle toekomst tegemoet. Ankie met de kapsalon en de nagels, Helma met de schoonheidsbehandelingen en huidverbetering, Monique met de massages en met een collega met duo-massages, Huberdien met van Goch Fashion, Adele met de yoga en pilateslessen, Jessie met de persoonlijke reisadviezen en Femke met de personal coaching.

Linda kijkt met veel genoegen terug op een boeiende periode en is iedereen dankbaar voor het vertrouwen en de ondersteuning die heeft bijgedragen aan het succes van Sprankelend Mooi. Ze is vastberaden ook van haar nieuwe uitdaging, Probiotica voor je huid, een succes te maken. Haar nieuwe cosmeticalijn zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om zo verlichting te geven bij huidproblemen.

‘Sprankelend mooi’ sluit op 24 december de deuren. Vanaf maandag 6 januari kunt u terecht in de nieuwe setting. Cadeaubonnen van ‘Sprankelend mooi’ blijven geldig voor de kapsalon, de schoonheidssalon en de massage.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16328