Datum plaatsing: 26 november 2019

Je bedrijf lokaal promoten: dit zijn veel gebruikte manieren


Je bedrijf lokaal promoten: dit zijn veel gebruikte manieren


's-Hertogenbosch (Regionaal): Er zijn ontzettend veel manieren om je bedrijf te promoten. Het verschilt per bedrijf wat het beste werkt. Soms kan het best lastig zijn om een goede manier te bedenken om je bedrijf te promoten. Ga je voor online promotie of kies je juist voor offline promotie? De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je graag op weg. We hebben daarom een aantal veel gebruikte manieren op een rijtje gezet. Over het algemeen werken deze manieren voor bijna alle bedrijven. We geven vooral tips die goed zijn voor de lokale promotie van je bedrijf.

Drukwerk
Offline promotie zoals drukwerk werkt vaak nog erg goed. Je kunt allerlei verschillende soorten dingen laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld flyers maar ook posters bedrukken. Posters zijn perfect om in de buurt op te hangen, hiermee zul je veel aandacht trekken van nieuwe klanten. Ook presentatiemateriaal bedrukken is een goede optie, dit kun je in je winkel of bedrijf plaatsen.

Social media
Het gebruik van social media blijft iedere jaar toenemen. Hier moet je als ondernemers op in spelen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Houd je volgers op de hoogte van nieuwe producten of organiseer een winactie om meer volgers te krijgen op je social media. Als je hier wat tijd en aandacht in steekt zul je hier voor een lange tijd profijt van hebben.

Adverteren in de lokale krant
Veel mensen uit een dorp lezen de lokale krant. Het is dan ook een goede optie om hierin te adverteren. Dit kost niet zoveel als in een grote krant en je hebt direct de juiste doelgroep te pakken, namelijk de mensen uit je dorp. Houdt er wel rekening mee dat niet iedereen de krant leest. Als je doelgroep jongeren is, is een lokale krant natuurlijk geen goede optie, zij lezen de krant namelijk bijna niet of zelfs nooit.

Maak je klanten je ambassadeurs
Met mond tot mond reclame kun je heel veel mensen bereiken. Wanneer veel mensen over je praten zal het een fantastische invloed hebben op je bedrijf. Stel dat iemand een heerlijk product bij je heeft gekocht en dit verteld op een verjaardag is de kans groot dat er meer mensen naar je toe komen. Zorg er dus voor dat service en kwaliteit van hoge kwaliteit is zodat iedereen tevreden over je is en dit doorvertelt aan andere mensen.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16652