Datum plaatsing: 03 december 2019 - Laatst gewijzigd: 26-11-2019 11:17:51

Boeren Kerstroute


Boeren Kerstroute


Oss (Oss): ZLTO Oss is voor de derde keer dé Boeren Kerstroute aan het organiseren. Zaterdag 14 december van 13.00 tot 17.30 uur is het de bedoeling om op en rond Vorstengrafdonk in Oss een route uit te zetten.

De route gaat van boerderij naar boerderij, lopend of fietsend over het platteland. Bezoekers maken kennis met trotse agrarische ondernemers en hun bedrijf. En dit jaar hopen we een bedrijf op het industrie terrein Vorstengrafdonk erbij te betrekken.

Na de drukbezochte geslaagde vorige editie in 2015 en 2017, wil de vereniging er een tweejaarlijks terugkerend evenement van maken. Om het echte moderne boerenleven en de oorsprong van voedsel te laten ontdekken

Boeren Kerstroute
De Boeren Kerstroute is in de Heikampstraat en Vorstengraflaan, te Oss.
Twee families met een varkensbedrijf en pluimveebedrijf zetten hun staldeuren open voor bezoekers.
Op de deelnemende locaties is er live kerstmuziek, ten gehore gebracht door diverse koren uit de regio.

Op de Boeren Kerstroute
De bezoeker maakt kennis met lokale voedselproducenten en hun producten. Wil u uw producten onder de aandacht brengen bij de bezoekers? Dat kan! Stuur een mail naar info@zlto.nl

Daarnaast ontbreken koek & zopie, kaarslicht en de Kerstman natuurlijk niet op de route! Ook voor kinderen valt er van alles te beleven; dieren van dichtbij, knutselen, spelen op het erf en het buitenleven ervaren. Veel van de activiteiten vinden binnen plaats, maar warme kleding is in deze tijd van het jaar op de boerderij aan te raden.

Geen Boerenkerstroute zonder hulp van leden en deelname van ondernemers.
ZLTO Oss-Den Bosch wil burgers, stedelingen, consumenten en de politiek kennis laten maken met lokale ondernemers en hun agrarische bedrijven laten zien. We hopen op weer een succesvolle en drukbezochte dag en avond. Met uw hulp gaat dit zeker lukken! Wij vragen daarom u en uw gezinsleden, familie, vrienden, kennissen en erfbetreders om hulp. Ook zijn we op zoek naar lokale ondernemers die deel willen nemen op de route en zich willen presenteren. Als een lokaal bedrijf op een andere manier een (financiële) bijdrage wil leveren, horen we dat ook graag natuurlijk!

Hopelijk bent u enthousiast geworden en bent u er ook bij!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29604