Datum plaatsing: 26 november 2019

Huisvesting en integratie arbeidsmigranten


Huisvesting en integratie arbeidsmigranten


Regio (Bernheze): De gemeente Bernheze is bezig met nieuw beleid voor het huisvesten en de integratie van arbeidsmigranten. We zijn op zoek naar mensen die mee willen praten over dit onderwerp.

Woonplek voor arbeidsmigranten
Arbeidsmigranten doen werk dat bijdraagt aan onze Nederlandse economie. Deze werknemers hebben weliswaar een huis in eigen land, maar ze hebben, als ze in Nederland werken, een woonplek nodig. Ook in de gemeente Bernheze. Deze plek moet goed ingericht worden. Niet alleen de woonplek zelf, maar ook de locatie in de gemeente.
Daarom willen we het bestaande beleid vernieuwen, zodat we er in de toekomst mee verder kunnen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig.

Werkatelier 4 december 2019
We organiseren drie werkateliers om zoveel mogelijk informatie van onze inwoners op te halen. Hoe denkt u over het onderwerp? Heeft u er vragen bij? Of heeft u misschien ideeën of tips?
U bent van harte welkom op 4 december 2019 ’s avonds in het gemeentehuis in Heesch. We zijn op zoek naar maximaal 10 inwoners, dus als u wilt komen, meld u dan aan via kcc@bernheze.org

Het tweede en derde werkatelier vinden later plaats. Informatie over data en locatie vindt u op onze gemeentepagina’s.

Meld u zich snel aan? Het aantal plaatsen is beperkt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15301