Datum plaatsing: 26 november 2019

Getuigen openlijke geweldpleging gezocht!


Getuigen openlijke geweldpleging gezocht!


Oss (Oss): Op zondag 17 november 2019, omstreeks 03.00 uur, verlaten vriend en vriendin een uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat te Oss. Terwijl zij nog wat na aan het kletsen waren zagen zij een ruzie ontstaan ter hoogte van de Praktijk voor Chiropractie aan de Molenstraat 82 te Oss.

Zij stappen er op af om de ruzie te sussen. Als dit uiteindelijk gelukt is vervolgen alle partijen hun weg. Uit het niets staan er ineens 4 à 5 personen om hen heen.

De jongen krijgt direct een klap, valt op de grond en wordt vervolgens meerdere keren hard tegen zijn hoofd en lichaam geslagen en geschopt. Zijn vriendin, die totaal in paniek raakt omdat ze de overtuiging had dat ze hem doodschopten, schreeuwde om het geweld te doen stoppen. Hierop kreeg zij ook een harde klap tegen haar hoofd en kwam daarop eveneens ten val. Hierdoor heeft zij een whiplash, hersenschudding, gekneusde kaak en gekneusd jukbeen opgelopen.

Het lukt de jongen en het meisje uiteindelijk om weg te komen. Op de Spoorlaan te Oss, nabij het station, worden zij opnieuw tegengehouden door, vermoedelijk dezelfde, 5 personen. Deze zijn verbaal agressief en refereren naar het eerdere incident. Uiteindelijk vertrekken zij tot opluchting van de jongen en het meisje.

Volledig overstuur bellen zij een ouder die ze ophaald. Door alle commotie vergeten ze om direct de politie te bellen.

Wij zijn op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. Bent u hierbij aanwezig geweest, of heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met 0900-8844 o.v.v. 2019245233.

Of meld misdaad anoniem via 0800-7000 en zorg er tezamen met ons voor dat dit zinloos geweld een halt toegeroepen wordt!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24618