Datum plaatsing: 26 november 2019

Getuigen gezocht van berovingenHintham ('s Hertogenbosch): Op zondag 17 november 2019 vonden in de wijk Hintham te Rosmalen, twee berovingen plaats. Één beroving vond plaats omstreeks 03.30 uur en de andere omstreeks 04.15 uur.

Beide slachtoffers spreken over drie mannen welke het voorzien hadden op het geld van de slachtoffers. Tijdens de laatste beroving, welke ongeveer plaats vond waar de Graafseweg overgaat in de Hintham, werd door een van de daders gezegd dat er een auto aankwam. Hierop is het slachtoffer direct de straat opgelopen en heeft de auto doen stoppen. De drie daders zijn hierna gevlucht in de richting van de Jasmijnstraat.

In de auto zaten twee personen, welke het slachtoffer naar huis hebben begeleid. De identiteit van deze twee getuigen zijn helaas onbekend gebleven. Toch willen wij graag deze twee getuigen dringend spreken en verzoeken wij hen contact op te nemen met ons.

Mocht je niet één van deze twee getuigen zijn, maar heb je toch iets gezien omtrent deze twee berovingen? Wij zouden ook u graag spreken.

U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0900-8844, onder vermelding van registratienummer: 2019241794.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24287