Datum plaatsing: 27 november 2019

Een geslaagd Caeciliafeest


Een geslaagd Caeciliafeest


Heesch (Bernheze): Het was weer een gezellig samenzijn op ons jaarlijks Caecilia-feest. Zaterdag de 23e vierden wij de kerkdienst met Pastoor Ouwens en onze Heesche inwoners. Aan het einde van de mis werd Mien Robben gehuldigd met haar
25-jarig jubileum. Een hele eer en onder een ‘lang zal ze leven’ werd deze dienst beëindigd.

Zondag was iedereen om 10.30 aanwezig en we openden deze dag met koffie en natuurlijk iets lekkers. Daarna deelde onze dirigent Kees de Leeuw een lot uit voor de tombola aan alle leden inclusief hun aanhang. Iedereen had haar/zijn best gedaan en bijgedragen aan de leuke prijzen.

Het 25-jarig jubileum van Mien werd nog eens dunnetjes overgedaan. Ze werd gefeliciteerd door haar mede-koorleden en andere aanwezigen. Toen werd het zoetjes aan tijd voor het buffet, dat zoals elk jaar weer voortreffelijk verzorgd was. Ondanks zijn drukke werkzaamheden, hadden wij de eer dat Pastoor Ouwens gezellig met ons mee at.

Al met al een sfeervol en prettig samenzijn met ons Caeciliakoor. Een woord van dank is zeker op zijn plaats aan Kees de Leeuw voor al zijn inzet en goede zorgen, elk jaar weer!!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13080