Datum plaatsing: 28 november 2019

Hennepkwekerij in Den Bosch aangetroffen


Hennepkwekerij in Den Bosch aangetroffen


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Gisterenochtend gingen collega's van ons naar een adres aan de Kruiskampsingel te 's-Hertogenbosch. Hier was via een zogeheten netwerkmeting, gemeten dat er nogal veel stroom werd verbruikt. Dit duidt meestal op een hennepkwekerij en hierom gingen collega's van ons langs.

Nadat zij binnen waren in de woning, troffen zij in een kamer een werkende hennepkwekerij aan van 260 planten. Hierop zijn twee bewoners aangehouden voor het hebben van een hennepkwekerij en diefstal van stroom.

In een kamer naast de kwekerij werden ook diverse wapens aangetroffen. Dit zien wij de laatste tijd helaas steeds vaker. Zo werd bij een kwekerij waar wij eerder deze maand bij uitkwamen, zelfs een vuurwapen aangetroffen.

Hennepkwekerijen zijn een gevaar voor de omgeving! Zo zien wij vaker dat een hennepkwekerij de oorzaak is van een brand, waarbij niet alleen de mensen die de kwekerij hebben, getroffen worden maar ook de buren. Daarnaast treffen wij zoals eerder gezegd steeds vaker (vuur)wapens aan, welke ook een gevaar kunnen zijn voor de mensen in de omgeving.

Heeft u het vermoeden dat er een hennepkwekerij bij u in de buurt zit? Dit kunt u altijd (anoniem) bij ons melden via: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27085