Datum plaatsing: 05 december 2019

Welkom bij het Bosch Winterparadijs


Welkom bij het Bosch Winterparadijs


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Een magische wereld waar kerstige verhalen tot leven komen en herinneringen worden geboren. Verwonder, zwijmel en griezel bij de Gevels der Geschiedenis. Draai mee in de Wonderlijke Draaijerij. Word één van de krabbelende krassers op de IJzige Glijerij. Scoor uw presentjes bij de Grootgrutterige Beuzelarij. Zend uw kerstwens de wijde wereld in voor licht in donkere dagen. En vier het leven in Den Zotte Uyl. Het Bosch Winterparadijs is dé pleisterplaats voor een ieder die elkander wil ontmoeten en groeten in de duistere decembermaand. Wees Welkom!

Over twee weken opent Bosch' Winterparadijs, een hartverwarmende belevenis. Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is de Parade weer in warme winterse sferen. We maken plezier op de ijsbaan. Sierlijk, snel of voorzichtig achter een stoel. Om vervolgens op te warmen in het overdekte horecapaviljoen 'Den Zotte Uyl'. Maar er is meer. De Gevels der Geschiedenis brengen Bosch' Winterparadijs tot leven!

De Gevels der Geschiedenis
'De Gevels der Geschiedenis' is een interactieve verhalenwand. Met een koptelefoon beleven bezoekers van Bosch' Winterparadijs verhalen. De Gevels der Geschiedenis gaan leven, ondersteund door een spetterende lichtshow en special effects. Ieder uur een eigen verhaal. Van ontroerende sprookjes tot spannende geestenverhaal.
“Het was kerstavond. De velden waren bedekt met een dik pak sneeuw. Het was een avond waarop mensen alleen buiten kwamen, als ze er een heel goede reden voor hadden.”
- Fragment uit Vlerken en Fladders

Programmering
Ook keert Joris' Kerstboom na één jaar afwezigheid terug. Op zondag 8 december vindt na de officiële opening van Bosch' Winterparadijs de opname plaats. Ook op 13 en 14 december zijn Joris' Angels aanwezig om de meest prachtige herinneringen te horen.

Vergeet de Nieuwjaarsduik op 1 januari. Bosch' Winterparadijs heeft een aangenamere manier om het nieuwe jaar goed te beginnen. Wandel samen met jouw familie vanaf het Bosch' Winterparadijs de wandelroute. Bij terugkomst warmt het hele gezelschap op in Den Zotte Uyl.

En wat nog meer…

20 december: 3FM Serious Request Life Line

21 december: Foute Kersttruien Run

25 & 26 december: Christmas Sing-A-Long met Hans Tervoort

27 december: Vinyl Friday on Ice met Schurkenbiefstuk

5 januari: Driekoningen (afsluiting Winterparadijs)

Dit is slechts een greep uit de programmering. Het podium wordt gevuld door tal van muzikale verenigingen, talenten en andere acts. Het totale programma wordt vanaf begin december week voor week bekend gemaakt op www.boschwinterparadijs.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27604