Datum plaatsing: 04 december 2019 - Laatst gewijzigd: 04-12-2019 07:33:20

1 x per maand “Sushi Time” in Maren-Kessel


1 x per maand “Sushi Time” in Maren-Kessel


Maren-Kessel (Oss): Vanuit de nieuwe keuken in de oude smederij vertelt Inge Hoogendoorn trots dat ‘Wat de pot schaft’ vanaf heden ook Sushi op de kaart heeft staan.

“Alleen patat en pizza, je moet in Maren-Kessel toch ook sushi thuis kunnen krijgen?!”, dacht Inge, nadat ze uitentreuren geprobeerd had de Japanse hapjes te bestellen. Dat lukte niet, tenzij je er 10 kilometer voor wilde rijden. Daarom is het nu elk eerste weekend van de maand mogelijk het trendy eten te bestellen bij de maaltijdservice in het Maasdorp. “Het is zo leuk dat er nu zoiets hips is.”

“Het bedrijf is ooit begonnen in de bijkeuken van mijn moeder”, vertelt Inge. Ze combineerde daar het koken voor ouderen met de mantelzorg voor haar moeder. “Ik verzorgde toen het eten van vijf mensen, dat zijn er inmiddels 50 per dag”. De bezorgers van de dagverse maaltijden zijn vrijwilligers; zij leveren de maaltijden van de ouderen zelfs tot in de koelkast.

Ook het verzorgen van buffetten is sterk gegroeid. Met een buurvrouw, vriendinnen en afwassers regelt ze het geheel. En vanaf heden dus ook 1 x per maand gratis bezorging van Sushi in de dorpen Lith, Maren Kessel en Lithoijen.

Voor meer informatie:
www.watdepotschaft.net

Op de foto: “Team Wat de pot schaft” is klaar voor Sushi Time!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17035