Datum plaatsing: 05 december 2019

Wil jij ook een passend beweegadvies?


Wil jij ook een passend beweegadvies?


Oss (Oss): Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Een beperking of chronische aandoening hoeft geen belemmering te zijn om te gaan sporten.

Misschien heb je persoonlijk advies nodig bij het vinden van de juiste sport of heb je specifieke vragen over jouw beweegmogelijkheden. Een passend beweegadvies is handig als je wel wilt sporten, maar nog niet precies weet welk beweegaanbod voor jou geschikt is. Misschien wil je nog wat vragen stellen voor je daadwerkelijk contact opneemt met een sportaanbieder. Er is altijd ruimte voor vragen of deze nu algemeen of alleen voor jou van toepassing zijn.

Voor een persoonlijk passend beweegadvies kun je terecht bij Wendy Nederkoorn. Wendy werkt als projectmedewerker Uniek Sporten bij het Sport Expertise Centrum. Zij kan jouw vragen beantwoorden en je helpen om te gaan sporten of bewegen. Er zijn geen kosten verbonden aan het passend beweegadvies. Je kunt contact opnemen met Wendy via wendy@sport-expertise-centrum.nl of door te bellen naar 0412-631039.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17695