Datum plaatsing: 03 december 2019

Energieweverij-avond


Energieweverij-avond


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Woensdag 18 december aanstaande is het weer zover. Dan houdt de EnergieWeverij haar jaarlijkse Energieweverij-avond vol inspiratie over duurzaamheid, met dit jaar als special het Bernhezer Energiedebat!

Vorig jaar deden ruim 100 mensen mee. Gezien de actualiteit en urgentie hopen wij dit jaar weer op veel deelnemers. 'Energieleverancier' Tom Vaessen is weer van de partij om deze avond weer een bijzondere lading te geven.

Bernhezer Energiedebat
Duidelijk is dat er veel moet gebeuren om in 2050 energieneutraal te zijn. Hoe groot is de opgave? Er zijn vele wegen naar Rome. Hebben we windmolens wel nodig? Waar komen de zonneweides? Wat kan wel en wat niet? Hoeveel energie kan ik besparen? Wat betekent dit voor mij? Kan ik het wel betalen? Om op alle vragen meer zicht te krijgen organiseren we een debat rond enkele actuele thema’s.

Met voor- en tegenstanders werpen we diverse blikken op de zaak. Ook leraren en studenten van Bernrode doen mee. Zo krijgen we een verrijking aan argumenten en een beter inzicht in de plussen en minnen. Dat helpt om keuzes te maken en concessies te doen. Want we zullen moeten samenwerken om doelen te bereiken voor een schone en betere wereld. En iedereen is daarvoor nodig; inwoners, bedrijven en de gemeente.

Doe mee
Maakt u zich zorgen? Of heeft u goede plannen? Wilt u graag uw mening geven of bent u gewoonweg geïnteresseerd in het debat? Dan bent u op woensdag 18 december 2019 van harte welkom bij Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther.

Programma
17.30 uur: Ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: Start bijeenkomst

* Openingsgesprek met organisatoren (gemeente, BECO, vrijwilligers)
* Terugblik projecten 2019
* Bernhezer energiedebat
* Energieweverij in Bedrijf

21.00 uur: Afsluiting en borrel

Inschrijven kan via www.brabantwoontslim.nl/bernhezeUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13403