Datum plaatsing: 03 december 2019 - Laatst gewijzigd: 29-11-2019 10:30:16

Bomenpark Winterloop


Bomenpark Winterloop


Heesch (Bernheze): Op zondag 8 december staat de traditionele Bomenpark Winterloop weer op de agenda. Runningtherapie Bernheze en Restaurant Bomenpark organiseren de vierde editie. Deze loop kent 3 afstanden voor hardlopers: 5/10/15 kilometer en twee voor wandelaars: 5/10 kilometer. Iedereen start om 9.00 uur, je betaalt € 5,- voor het goede doel.

De opbrengst gaat naar de projecten van 'Friends of Kurland'. Deze stichting steunt kleinschalige projecten om sport en recreatie te bevorderen. Marleen van Runningtherapie Bernheze is bestuurslid van deze stichting en gaat meerdere keren per jaar naar Kurland Village om training te geven en de projecten te ondersteunen. De opbrengst van de Bomenpark Winterloop komt geheel ten goede aan dit project! Neem een kijkje op de website om te zien waar we mee bezig zijn! www.friendsofkurland.nl

We doen niet aan inschrijven, gewoon op tijd aanwezig zijn en lekker genieten van De Maashorst! Met dank aan restaurant 't Bomenpark voor de gastvrijheid en voor de kop koffie of thee die je na afloop wordt aangeboden!

Meer info vind je op http://www.runningtherapiebernheze.nl/ of mail naar info@rtbernheze.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13399