Datum plaatsing: 29 november 2019

Aanmelden sportkampioenen jeugd 2019


Aanmelden sportkampioenen jeugd 2019


Regio (Bernheze): 2019 Was en is een sportief jaar met veel Bernhezer kampioenen. Wij waarderen de inzet en passie van al deze sporters en willen daarom graag de jeugdkampioenen in het zonnetje zetten.

De informatie die je nodig hebt voor het aanmelden van sportkampioenen en de formulieren vind je op www.bernheze.org (zoekterm: sportkampioenen).

Huldiging
De huldiging vindt plaats op zondag 26 januari in uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek vanaf 14.30 uur. We maken dan ook de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvrijwilliger van 2019 bekend. Alle individuele sporters en teams in de categorie jeugd die een kampioenschap hebben behaald tussen 1 januari 2019 en 1 januari 2020 en die voldoen aan de criteria, komen in aanmerking voor de huldiging.

Ben je dit jaar individueel kampioen in de categorie jeugd geworden en niet aangesloten bij een sportvereniging in Bernheze, kan kun je je toch aanmelden voor de huldiging. Ben je kampioen geworden en wel aangesloten bij een Bernhezer sportvereniging, informeer bij je club of ze jou of je team hebben aangemeld.

Nominaties
Je kunt ook sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben verricht nomineren als sportman, sportvrouw of sportploeg. Dit gebeurt niet automatisch. Je moet een formulier invullen met een motivatie waarom je vindt dat zij voor de titel in aanmerking komen. Dit geldt ook voor aanmelding van de sportvrijwilliger van het jaar. De formulieren staan op onze website.

Heb je foto’s of filmpjes van de genomineerden, dan kun je deze bijvoegen of apart opsturen.

We hebben alle Bernhezer sportverenigingen per e-mail geïnformeerd. Als je geen mail hebt gekregen, neem dan even contact op met de gemeente.

Aanmelden voor 2 december
Stuur je formulier vóór maandag 2 december op. Sporters die na deze datum nog kampioen worden, kunnen zich natuurlijk daarna nog aanmelden.

Heb je vragen, neem dan contact op met Laura van Herpen, telefoon 0412–458888, e-mail l.van.herpen@bernheze.org

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16695