Datum plaatsing: 04 december 2019

Expositie cursisten Han Klinkhamer bij Muzelinck


Expositie cursisten Han Klinkhamer bij Muzelinck


Oss (Oss): Cursisten van Muzelinck exposeren hun schilderijen en tekeningen in de gangen van Muzelinck. Het werk is van hoog niveau en zeer divers. De meeste cursisten hebben al jaren les van kunstenaar Han Klinkhamer. Han geeft op een coachende wijze les en geeft een ieder de ruimte om op zijn of haar eigen manier te werken. Gedurende het cursusjaar gaat de groep ook altijd een dagje naar een museum. De cursisten halen hier, maar vooral uit elkaar, veel inspiratie. De lessen van Han zijn wekelijks op donderdag bij Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss. Er is een groep in de ochtend en in de middag.

In de foyer van Muzelinck hangt nog het werk van kunstenares Esraa Shikh Suliman. Deze expositie is nog tot 15 december te bezichtigen.

De expositie van de cursisten van Han Klinkhamer is nog tot 26 januari 2020 te zien tijdens de openingsuren van Muzelinck (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur). Tijdens de (school)vakanties is Muzelinck gesloten (21 december t/m 5 januari).

Muzelinck is hét centrum voor de Kunsten in de regio Maasland. Muzelinck zorgt voor kunsteducatie en -participatie, alles onder de noemer van de Kunst van Samen: samen spelen, ook tussen de verschillende disciplines muziek, beeldend, theater en dans. Kwaliteit staat voorop: hoogwaardige lessen door topdocenten, kennisoverdracht tussen onderwijs en amateurkunstinstellingen en aantrekkelijke evenementen in de stad Oss.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17280