Datum plaatsing: 03 december 2019

Theater Dankzij de Dijken vraagt Donoren voor Senioren


Theater Dankzij de Dijken vraagt Donoren voor Senioren


Lith (Oss): Help je mee? Het is december, cadeautjesmaand. En op ons verlanglijstje staat "Donoren voor Senioren geef een lieve duit voor onze ouderen in hun tehuis en toch uit".

Oorlog aan de Rivier in de huiskamer
Afgelopen september hebben wij, Theater Dankzij de Dijken, in ons tijdelijk tenttheater aan de Maas succesvol de voorstelling Oorlog aan de Rivier opgevoerd. Vóór, tijdens en na de voorstellingen kregen we seintjes dat veel senioren de voorstelling graag wilden zien, maar dat de omstandigheden dat niet toelieten. Té koud, té ver weg, té inspannend. Daarom willen we de voorstelling naar onze oudere medemens toe brengen en hebben speciaal voor senioren (65+) een binnenversie gemaakt, de huiskamervoorstelling Oorlog aan de Rivier, met de bijbehorende live muziek.

Zorginstellingen en senioren
We willen de huiskamervoorstelling gratis aanbieden aan zorginstellingen en hebben inmiddels begin februari 2020 vier opvoeringen in de agenda te staan. En dat kunnen er meer worden. Natuurlijk werken cast en crew met plezier en vrijwillig mee aan deze voorstellingen, maar iedere voorstelling brengt toch kosten met zich mee. Vooral de kosten van technische apparatuur, uniformen, wapens en vervoer. En we willen de voorstellingen zo perfect mogelijk brengen.

Cad€autje
Help ons mee om onze ouderen in zorginstellingen een mooie middag of avond te bezorgen en geef als cadeautje een kleine of grotere donatie. Het streefbedrag is 2000 euro. Iedere euro helpt!

Tegenprestaties
Donatie tot 25 euro: We verloten 5x2 vrijkaarten voor de buitenvoorstelling Oorlog aan de Rivier op 7 mei 2020
Donatie 25 euro of meer: Je ontvangt als aandenken een grappig 'knijpkatje'. (20 beschikbaar)
Donatie 50 euro of meer: Je ontvangt als aandenken een uniek fleecedekentje met een print van een vredesduif à la Picasso. (15 beschikbaar)
Donatie 75 euro of meer: Je ontvangt als aandenken de film van de buitenvoorstelling Oorlog aan de Rivier op USB stick 16 Gb. (10 beschikbaar)

Hoe kun je helpen?
Maak je donatie over op NL68 RABO 0129410217 tnv Dankzij de Dijken en vermeld daarbij: Donatie senioren en je emailadres. Dan kunnen we je op de hoogte houden).
Alvast heel veel dank voor je hulp.

Via onze website http://www.theaterdankzijdedijken.nl/page/donoren-voor-senioren en Facebookpagina dankzij de dijken en emailadressen houden we je op de hoogte van de tellerstand en de uitvoering van de huiskamervoorstellingen.
Voor deze actie hebben we expres, om kosten te vermijden, geen crowdfundingsplatform ingeschakeld.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31292