Datum plaatsing: 04 december 2019

Illegaal vuurwerk melden kan ook anoniem


Illegaal vuurwerk melden kan ook anoniem


Oss (Oss): Illegaal vuurwerk ligt in veel gevallen gewoon opgeslagen bij mensen thuis. Dat zorgt voor levensgevaarlijke situaties voor de omgeving.

Wij roepen uw hulp in om slachtoffers te voorkomen maar ook ter bescherming van uzelf. Weet u waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen, laat het dan weten. Dat kan anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u bellen met 0900-8844.

Let goed op zaken die kunnen wijzen op handel en opslag van illegaal vuurwerk. Denk aan mensen die dozen met meestal Chinees opschrift in- en uitsjouwen of auto's die af- en aanrijden met dozen. Geef bij uw melding zoveel mogelijk informatie door zoals naam, adres, tijden en kentekens. Probeer een foto te maken wanneer mogelijk.

Ook online wordt het nodige aan illegaal vuurwerk verkocht. Onder andere via social media kanalen en in Whatsapp-groepen. Hierdoor komt met name de jeugd aan deze zware knallers.

Bent u hier getuige van, geef het dan door! Samen voorkomen we een hoop, geluidsoverlast, schade aan bezittingen en trauma's bij mens en dier. We weten namelijk allemaal wat (illegaal) vuurwerk tot gevolg kan hebben!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21878