Datum plaatsing: 14 december 2019

Repair Café Berghem


Repair Café Berghem


Berghem (Bernheze): De enthousiaste vrijwilligers van het Repair Café Berghem staan weer voor u klaar op woensdag 18 december en 15 januari in de Berchplaets (begane grond). U loopt binnen tussen 9.30 en 10.30 uur en we werken tot 11.30 uur.

U kunt uw kapotte spullen aanbieden om te repareren of komen voor een deskundig advies. Het gaat om lichte reparaties aan gemakkelijk te hanteren gebruikte spullen waarmee u normaal gesproken niet naar de winkel gaat en waarvan de reparatie binnen een uur of zo geregeld kan zijn. Zoals kleine meubels, speelgoed, lampen, kleine elektrische apparaten (handleiding graag meenemen) en kleding. Er is een naaister aanwezig voor bijvoorbeeld een naadje dat los zit, een scheur die hersteld of een knoop die aangenaaid moet worden (niet voor het inzetten van ritsen).

Met het Repair Café laten de vrijwilligers zien dat repareren leuk is en vaak ook gemakkelijk. Zij vinden het zonde als kapotte of afgedankte spullen weggegooid worden. De reparatiekosten zijn gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeker op prijs gesteld. U bent van harte welkom!

Iedere derde woensdag van de maand.
Meer info www.repaircafe-berghem.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32770