Datum plaatsing: 04 december 2019

Milka opent het liefste postkantoor in Den Bosch


Milka opent het liefste postkantoor in Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): December is bij uitstek dé maand om iets liefs voor elkaar te doen. Milka start daarom met Hallmark een hartverwarmend initiatief om Nederlanders een duwtje in de rug te geven teder voor elkaar te zijn. Op zondag 8 december openen ze op het Burgemeester Loeffplein in Den Bosch de deuren van het liefste postkantoor van Nederland. Hier kun je gratis een kaart met 2 stukjes chocolade sturen naar iemand die het verdient.

Nu de winter weer in het land is en de zon iets minder schijnt kan iedereen wel een beetje extra geluk gebruiken. In het pop-up postkantoor zijn drie verschillende kaarten te vinden die je gratis kan verzenden naar iemand die je graag wilt verrassen. Of je nu een (geheime) liefdesboodschap wilt versturen, een leuk kerstkaartje of gewoon een spontane verrassing. Er zit voor iedereen een leuke kaart bij. En om het nog specialer te maken zitten er ook twee stukjes Milka chocolade bij. De ontvanger kan deze zelf opeten of natuurlijk delen met een ander.

Het liefste postkantoor van Nederland is op 8 december van 11.00 uur tot 17.00 uur te vinden op het Burgemeester Loeffplein in Den Bosch.

Tedere december
Het pop-up postkantoor van Milka en Hallmark opent in de hele maand december in 10 verschillende steden haar deuren voor één dag. Voor de andere locaties en data kun je kijken op:
www.milka.nl/postkantoor.

Over Milka
Milka is een wereldwijd bekend chocolademerk en internationaal een van Mondelēz International ‘s meest gewaardeerde merken. Milka’s unieke lila-kleurige verpakking en de beroemde lila koe symboliseren de herkomst uit de Alpen. Sinds de eerste Milka Alpenmelkchocolade 118 jaar geleden, is en blijft tederheid de kern van het merk. In Nederland heeft het merk een sterk marktaandeel en is het het nummer 1 A-merk binnen
chocoladetabletten op de markt (YTD - Nielsen P11).
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28458