Datum plaatsing: 06 december 2019

De Stichting Sint Jozefoord ontvangt keurmerk Beste Werkgever


De Stichting Sint Jozefoord ontvangt keurmerk Beste Werkgever


Nuland ('s Hertogenbosch): Voor het zesde jaar op rij is Sint Jozefoord door werknemers gekozen tot Beste Werkgever. Dit betekent dat de Stichting Sint Jozefoord bovengemiddeld hoog scoort voor bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap. Op bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap scoort Stichting Sint Jozefoord een 8,4 en op betrokkenheid zelfs een 9,1.

De Stichting Sint Jozefoord
De Stichting Sint Jozefoord is een voormalig Kloosterverzorgingshuis gelegen in de bossen ten oosten van ’s- Hertogenbosch. Er zijn 145 senioren, waaronder 50 zusters in kleinschalige wooneenheden woonachtig. De stichting verzorgt tevens wijkverpleging, huishoudelijk hulp, dagbesteding en maaltijd thuis. De stichting heeft verbondenheid als kernwaarde. Aan de voorzijde van het complex wordt de oude kloostertuin in oude glorie hersteld om te dienen als pleisterplaats voor ouderen uit de omliggende dorpen.

Hoogwaardige zorg
Naast goed werkgeverschap staat de Stichting Sint Jozefoord erom bekend dat zij aan de ouderen die bij haar wonen hoogwaardige zorg biedt. Op Zorgkaart Nederland krijgt zij hiervoor een 8,8. Tevens beschikt zij al sinds 2012 over het Gouden Keurmerk. Dit houdt in dat zij volgens het landelijk kwaliteitsinstituut Perspekt haar interne processen optimaal op orde heeft.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15390