Datum plaatsing: 09 december 2019 - Laatst gewijzigd: 09-12-2019 14:14:48

Heerlijk avondje Den Bosch: 6 tips


Heerlijk avondje Den Bosch: 6 tips


's-Hertogenbosch (Regionaal): Is het tijd voor een gezellig avondje uit in Den Bosch maar heb je geen flauw idee wat je dit keer gaat ondernemen? Dan doe je gewoon lekker wat inspiratie op en kies je een van deze leuke uitjes in deze geweldig sfeervolle stad!

1. Bezoek een schaatsbaan
Net als ieder jaar zijn er ook dit jaar tijdens de winterse maanden weer schaatsbanen in Den Bosch te vinden. Niet alleen kun je er schaatsen, maar ook gewoon lekker genieten van een borrelhapje, een glas Glühwein en wat fijne muziek. Een heerlijke manier om een avondje in de frisse lucht en gezelligheid door te brengen!

2. Ga sushi eten
Als er een restaurant populair blijkt te zijn dan is het wel sushi restaurant Sakana in Den Bosch. Niet gek ook: een avondje sushi eten is toch net even wat anders dan het traditionele etentje en zorgt voor een avond vol lekkernijen en plezier.

Tip: bestel een lekkere kan sake aan tafel om de sfeer er meteen goed in te brengen!

3. Ga op een VR avontuur
Wist je dat je ook in Den Bosch op virtual reality avontuur kan gaan? Net als zoveel grote steden vind je ook hier een super toffe VR Adventure locatie waar je allerlei spannende games kunt spelen in virtual reality. En laten we niet vergeten dat met een VR bril op je hoofd bijna alles mogelijk is. Een super leuke manier om een avond met vrienden, familie of zelfs kinderen door te brengen en samen een tof avontuur aan te gaan.

4. Ga lekker borrelen
Als Den Bosch ergens om bekend staat is het wel het gezellige borrelen en stappen in de sfeervolle stad. Er zijn maar genoeg cafés waar je heerlijk op het terras kunt zitten en de voorbijgaande mensen met een drankje in de hand kunt bekijken, of clubs waar je binnen helemaal uit je dak kunt gaan op toffe muziek.

5. Een ballonvlucht
Wil je een keer echt wat anders doen? Dan kun je ook in Den Bosch toffe ballonvaarten boeken om de mooie stad eens vanaf een ander punt te bewonderen. Je kunt de ballonvaart alleen aangaan, maar ook met groepen tot zes personen. Een super leuke manier om een avond extra speciaal te maken!

6. Lekker winkelen
Net als andere grote steden vind je ook in Den Bosch meer dan genoeg koopavonden waarop je van harte lust kunt winkelen. Een leuke manier om een avondje door te brengen! Bij winkels zoals La Garderobe kun je de nieuwe merkkleding voor een zacht prijsje kopen, of wandel juist de Vintage Room eens binnen om jezelf uren te vermaken met alle snuisterijen die je er tegenkomt!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14717