Datum plaatsing: 09 december 2019

Kerstfeest op kinderboerderij De Elzenhoek


Kerstfeest op kinderboerderij De Elzenhoek


Oss (Oss): Op vrijdagavond 13 december is het kerstfeest op De Elzenhoek. Het terrein van de boerderij is helemaal in kerstsfeer en van 17.00 uur tot 19.30 uur is er van alles te doen en zien. Geniet van sfeervolle live kerstmuziek en de gezellige lichtjes en vuurkorven overal, wandel langs het levende kerstverhaal, rooster marshmallows en bak popcorn boven een vuurtje. Of ga mee met het verlichte ponykarretje, maak een mooie kerstknutsel voor thuis, geniet van winterse lekkernijen en slenter langs de kerstkraampjes.

Volop kerstfeest
Voor jong en oud is er van alles te beleven tijdens het kerstfeest op De Elzenhoek. Op het erf kun je genieten van sfeervolle kerstliedjes van een live band. Boven grote vuurkorven mogen kinderen lekkere marshmallows roosteren en popcorn poffen. Ook mogen de kinderen een ritje maken op de ponykar die helemaal in kerstsfeer versierd is. Voor thuis kunnen de kinderen mooie kerstknutsels maken voor in de boom of knutselen ze heerlijke wintertraktaties voor de vogels in de tuin.

Wandelen langs levend kerstverhaal
Evangelische gemeente CrOssPoint zorgt dit jaar voor een levend kerstverhaal. Met een kerstlichtje in de hand lopen kinderen over het terrein van de kinderboerderij langs alle karakters van het kerstverhaal. De herders, engelen, de herbergier, wijzen uit het oosten, Jozef en Maria; allemaal vertellen zij hun kant van het kerstverhaal. Uiteindelijk mogen de kinderen hun lichtje neerzetten bij het kindje Jezus in de levende kerststal.

Kramen van lokale ondernemers
Nieuw dit jaar is de overdekte kerstmarkt met sfeervolle kraampjes van verschillende lokale ondernemers en organisaties, zoals R44, Ecopoll, Heart Care Werkt, Peer voor Meneer, Funky life en het Paddenstoelenhuis.

Lekker warm
Bij de gezellige kramen op het erf kunnen bezoekers allerlei winterse lekkernijen krijgen, zoals een broodje hamburger of knakworst, warme chocolademelk, wafels met warme kersen en heerlijke soep.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14496