Datum plaatsing: 09 december 2019

Huub Wattenberg Vrijwilliger van het Jaar 2019


Huub Wattenberg Vrijwilliger van het Jaar 2019


Oss (Oss): Het comité Vrijwilliger van het Jaar heeft Huub Wattenberg gekozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2019. Hij ontving deze prijs tijdens de jaarlijkse bedankavond voor vrijwilligers uit de gemeente Oss in theater De Lievekamp. Wethouder Van Kessel reikte de prijs uit.

Zeer betrokken vrijwilliger
Huub Wattenberg is al 35 jaar een zeer betrokken vrijwilliger in Megen. Tegenwoordig is Huub bestuurslid bij de Katholieke Bond van Ouderen in Megen en penningmeester bij het Toeristisch Informatiecentrum Megen. Hij is een echte regelaar en een perfectionist. Door zijn inzet heeft Megen ook jaarlijks een prachtig Kerstconcert, dat van A tot Z door hem geregeld is. In het verleden was Huub ook penningmeester bij de Buurtbus Oijen Megen, secretaris bij Buurtvereniging De Keienkletsers, voorzitter van Stichting Jeugdbelangen Megen en lid van het schoolbestuur van Basisschool Klimop in Megen. Huub is met hart en ziel verbonden aan ‘zijn’ Megen.

Oogappels
Zoals elk jaar zijn ook in 2019 zes personen onderscheiden met de Gouden Oogappel. Deze onderscheiding is uitgereikt aan vrijwilligers in de gemeente Oss die op een bijzondere manier opvallen. Uit deze oogappels koos het comité Vrijwilliger van het Jaar Huub Wattenberg als Vrijwilliger van 2019. De andere oogappels zijn:
- Paul van Lier, vrijwilliger bij verenigingen in Huisseling
- Roy Thijssen, vrijwilliger bij Hart voor Oss en evenementen in de stad Oss
- Kees van Vliet, vrijwilliger bij verenigingen en evenementen in de wijk Ruwaard
- Gertruud Verbruggen, vrijwilliger bij verenigingen en evenementen in de wijk Ruwaard
- Atie de Bruijn, vrijwilliger bij De Wellen.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13768