Datum plaatsing: 11 december 2019

Kerstvoorstelling 'Tante Sjaan strandt in de sneeuw!'


Kerstvoorstelling 'Tante Sjaan strandt in de sneeuw!'


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Zondag 22 december is de kerstvoorstelling Tante Sjaan strandt in de sneeuw! in PERRON-3 te zien. Een familievoorstelling in warme kerstsferen, waarbij CLUB-3 boegbeeld Tante Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien, weer een heel avontuur beleeft. Kinderen t/m 8 jaar zijn uitgenodigd om in hun mooiste kerstkleren samen met papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s te komen kijken. Kom gezellig in de kerstsferen met Tante Sjaan!

Over de voorstelling
In het hele land is er dichte mist, zijn er harde windstoten en daar bovenop ook nog eens flinke sneeuwstormen. Door ijzel zijn alle wegen onbegaanbaar. “Sluit ramen, deuren en blijf lekker binnen!”
Dit is het advies van het KNMI. Het is kerstavond en Tante Sjaan is op weg naar het kerstfeest van de eeuw! Zal ze op haar bestemming arriveren? Ze is ingesneeuwd en zoekt zo snel mogelijk onderdak. Wat blijkt, ze is niet de enige...

Tante Sjaan en CLUB-3
Tante Sjaan is de regeltante van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3. Ze organiseerde bijvoorbeeld eerder tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en een ontbijt met Sinterklaas. CLUB-3 heeft voor deze kerstmiddag wederom de samenwerking gezocht met Acteerstudio P-ACT uit Rosmalen. Samen bieden ze ieder theaterseizoen leuke kindervoorstellingen aan voor inwoners van Rosmalen en omgeving.

Meer informatie:
Acteerstudio P-ACT: www.studiop-act.nl
CLUB-3: www.facebook.com/Club3Rosmalen
PERRON-3: www.perron-3.nl/sjaan
Zondag 22 december | 13.00 en 15.30 uur | Theaterzaal
€ 10,00 normaal | € 8,50 voor kinderen t/m 12 jaar
PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 – 850 7550 en via de website
www.perron-3.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14944