Datum plaatsing: 16 december 2019

1e mega editie van Party Rush! Nistelrode op z地 Kantje


1e mega editie van Party Rush! Nistelrode op z地 Kantje


Nistelrode (Bernheze): Stal het Kantje in Nistelrode wordt op vrijdag 24 januari omgetoverd tot 鳬n groot Party Rush feestcaf! Een combinatie van de beste apr鑚-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van de gezelligste bierfeesten.
Een feest waarvan de gezelligheid onbeschrijfbaar wordt, het gezelligste feest van Brabant met veel humor, onzin en een feest waar veel mensen proosten op hun vriendschappen! Dat is de definitie van het Party Rush feest.

Op het podium zullen naast Snollebollekes nog 5 andere succesvolle feestacts optreden waarbij de focus ligt op sfeer en gezelligheid. De Confetti zal je deze avond om de oren vliegen met gezellige party-acts zoals Feest-Dj Johan. De DJ die zijn eigen feestje al jaren host op Paaspop als de Dolle mina, zal zich tijdens deze 1e mega editie dan ook als een vis in het water voelen. Zingende barman 船ave zal met zijn hoog gezelligheidsgehalte er voor zorgen dat zelfs de eerste feestnummers van deze avond luidkeels worden meegezongen.

Dat we enkel artiesten hebben uitgenodigd met een 100% feestgehalte bewijst Tim Schalkx. Hij heeft op vele podia gestaan, opgetreden in nagenoeg alle bekende feestcaf駸 en op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast. Met zijn Apr鑚-ski hits bereikte hij meerdere malen de hitlijsten en gaat hij 24 januari Nistelrode op 想地 Kantje zetten. Esther van Heeswijk is een vakvrouw die STAAT waar ze voor STAAT en het publiek geeft waarvoor het komt. Ze heeft meterslange ervaring en met haar krachtige volle stem weet ze en voelt ze als geen ander aan wat er van haar verwacht wordt. Ze zal deze avond het publiek voorzien van heerlijke 素aute meezingers en Guus Doggen wordt als rasvertolker van het Nederlandstalige levenslied een graag geziene gast voor deze Party Rush!
Om het plaatje geheel compleet te maken worden voor het gezelligste feest van Brabant de echte feestknallers van Brabant uitgenodigd.

Henk Damen wordt getipt als de 祖oming man van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook nog veel meer van hem gaan horen. Bekende top 20 hits als 糎at een Lekker ding en 選k wil jou voor altijd staan deze avond zeker op zijn programma.

Niet voor niets is Ren Schuurmans 鳬n van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse Ren Schuurmans maakt ook van deze avond een waar feest! De hits van Ren zijn 銑aat de zon in je hart, 羨ls ik haar zie., 船iep in mijn hart, 践ela Ho, 践anden in de Lucht en 銭om bij me terug en 選s het leven niet mooi maken van Party Rush een bruisend spektakel.

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als 膳rouwkes, 船e Vloer is Lava, 全pringen Nondeju 駭, de grootste feesthit sinds bittergarnituur 銑inks Rechts. Van dorpsplein tot GelreDome, van festival tot koeienstal, en of het nu Koningsdag of op deze mega editie van Party Rush is in Nistelrode: 羨ltijd en zeker deze avond gaat iedereen van links naar rechts.

Party Rush op vrijdag 24 januari gaat helemaal los vanaf 19.00 uur in het Kantje te Nistelrode en hoe toepasselijker je outfit, hoe beter!

Aanvullende informatie met de mogelijkheid tot het bestellen van tickets is vanaf nu te bekijken op de website www.partyrush.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14333