Datum plaatsing: 20 december 2019

Gewijzigde openingstijden en ophalen afval tijdens feestdagen


Gewijzigde openingstijden en ophalen afval tijdens feestdagen


Regio ('s Hertogenbosch): Tijdens Kerst (25 en 26 december), vrijdag 27 december en Nieuwjaar (1 januari) zijn het Stadskantoor en Perron 3 gesloten. Op 24 december (kerstavond) en 31 december (oudjaar) sluit het Stadskantoor om 17.00 uur. Op 6 januari sluit het Stadskantoor om 15.30 uur.

Kijk voor alle andere, reguliere openingstijden op de pagina Openingstijden gemeentelijke diensten.

Geboorteloket
Het geboorteloket in het Jeroen Bosch Ziekenhuis is gesloten op 25, 26 december en 27 december en op 1 januari. Op maandag 30 december is het geboorteloket geopend tot 14.00 uur.

Afvalstoffendienst
De klantenservice van de Afvalstoffendienst is tijdens de feestdagen ook gesloten. Op donderdag 20 december zijn ze te bereiken tot 16.00 uur en op maandag 24 en maandag 31 december tot 15.00 uur.

Milieustations Treurenburg en Rosmalen gesloten
Beide stations en de klantenservice van de Afvalstoffendienst zijn gesloten op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Gewijzigde inzameldagen
- Op woensdag 25 december halen we geen afval op. Dit doen we op zaterdag 21 december 2019.
- Op donderdag 26 december halen we geen afval op. Dit doen we op zaterdag 28 december 2019.
- Op woensdag 1 januari halen we ook geen afval op. Dit doen we op zaterdag 4 januari 2020.
Zet uw container voor 7.30 uur aan de straat.

In week 52 en week 1 van 2020 halen we geen GFT afval op. Ook ’t Scheidpunt, het mini milieustation op wielen, is beide weken gesloten.

Kerstbomenroute
Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 januari 2020 rijdt de Afvalstoffendienst de kerstbomenroute. In deze week kunt u uw kerstboom bij uw container aan straat zetten. Doe die voor 7.30 uur, zoveel mogelijk bij elkaar en duidelijk zichtbaar. Maakt u gebruik van een ondergrondse of gezamenlijke container? Kijk dan in het schema wanneer we bij u langskomen. Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar, op een locatie waar onze vuilniswagen er goed bij kan. Leg de bomen op de inzameldag voor 7.30 uur buiten.

* Maandag 6 januari: Molenhoek, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien), De Hoeven, Engelen, Hintham.
* Dinsdag 7 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch,Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverpark, de Polders, Italiaanse buurt).
* Woensdag 8 januari: De Vliert, De Muntel, De Haaren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
* Donderdag 9 januari: Willemspoort, Orthen, Paleiskwartier, Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt.
* Vrijdag 10 januari: Kruiskamp, Empel, de Slagen, Hambaken, Rompert.
Haal versiering en lichtjes uit de boom. Wij rijden deze route éénmalig met een speciale wagen.

Wijkpleinen
De wijkpleinen hebben ook aangepaste openingstijden in de kerstvakantie. Deze staan op de website van KOO.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16512