Datum plaatsing: 18 december 2019

Start verkoop nieuwe, gasloze bungalows en starterswoningen in Piekenhoef


Start verkoop nieuwe, gasloze bungalows en starterswoningen in Piekenhoef


Oss (Oss): Op woensdag 18 december om 13.30 uur gaan de eerste gasloze woningen van de Piekenhoef in verkoop. Het gaat om vernieuwde types rij- en hoekwoningen en patiobungalows die helemaal gasloos worden gebouwd. Mooi gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Meer weten? Loop vanaf 18 december 13.30 uur binnen bij één van de verkopende makelaars. Dat zijn Van der Krabben makelaardij aan de Kruisstraat 21 of Van den Heuvel makelaars aan de Oostwal 241, allebei in het centrum van Oss. Daar liggen brochures en prijslijsten voor u klaar.

Goudberk: geschakelde en vrijstaande bungalows
De Goudberk bungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De lichte woonkamer heeft een open keuken. Met twee slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en royale berging biedt deze woning heel veel leefruimte. Prijs vanaf € 339.000,- v.o.n.

Honingboom: mooie hoek- en tussenwoningen
De moderne woningen van het type Honingboom bestaan uit twee woonlagen en zijn erg geschikt voor starters op de woningmarkt. Ze staan allemaal op grote percelen en een aantal woningen heeft een garage met ruimte voor een parkeerplaats op eigen terrein. De overige woningen hebben een praktische berging in de achtertuin. Prijs vanaf € 234.000,- v.o.n.

Digitale brochures
Wilt u een digitale variant van de brochures? Deze zijn vanaf 18 december 13.30 uur te downloaden via www.wonenindepiekenhoef.nl. Op de site is ook meer informatie te vinden over de wijk en de mogelijkheden van zelfbouwen op de woon-werkkavels.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17023