Datum plaatsing: 22 december 2019

Big Band Oss brengt nieuwjaarsconcert in De Lievekamp


Big Band Oss brengt nieuwjaarsconcert in De Lievekamp


Oss (Oss): Traditiegetrouw speelt Big Band Oss haar Nieuwjaarsconcert. Op zaterdag 4 januari wordt in de Ronde Foyer van De Lievekamp het nieuwe jaar op een feestelijke, muzikale wijze ingeluid. Vertolkingen van klassiekers en funky nummers worden door de muzikanten vol overgave gespeeld, met als gastzanger de gerenommeerde jazzzanger Ronald Douglas.

Zeg je Big Band Oss, dan zeg je eigenwijs, eigentijds, eigenzinnig en swingend. Deze avond worden mooie ballads afgewisseld met funky nummers. Composities van de eigenzinnige Charles Mingus, swingende arrangementen van Count Basie en eigentijds werk van Quincy Jones, Pat Metheny worden door eigenwijze muzikanten met veel overgave gespeeld. In april 1975 werd Big Band Oss opgericht door leden van de hofkapel de Konthamers, Muziekvereniging Hartog en Stadsharmonie KVA. De band staat nu onder leiding van de ambitieuze saxofonist Nico Gerhards, die ook verbonden is aan het conservatorium van de HAN.

Gastoptreden Ronald Douglas
Tijdens dit Nieuwjaarsconcert brengt Big Band Oss een aantal nummers samen met jazzzanger Ronald Douglas. Hij trad in zijn carrière al op met onder andere het Metropool Orkest, hij won prijzen als de Pall Mall Export Swing Award en schreef de internationale jazzvocal competition in Washington op zijn naam. Liefhebbers van Frank Sinatra, Michael Bublé, Michel Legrand gaan een prachtige avond tegemoet!

Kaartverkoop Nieuwjaarsconcert
Toegangskaarten voor het nieuwjaarsconcert door Big Band Oss op zaterdag 4 januari, aanvang om 20.00 uur in de Ronde Foyer van De Lievekamp, zijn voor €15,- (excl. €1,25 ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14550