Datum plaatsing: 18 december 2019

Heemkundekring Rosmalen op zoek naar nieuwe bestuursleden


Heemkundekring Rosmalen op zoek naar nieuwe bestuursleden


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering in februari 2020 zullen twee bestuursleden aftreden. Henda Pennings – van der Leest onze penningmeester stopt na 13 jaar vanwege tijdgebrek. Rien van Grunsven, bestuurslid, heeft aangegeven na 12 jaar niet meer verkiesbaar te zijn, Rien blijft als vrijwilliger actief. Langs deze weg bedanken wij Henda en Rien voor hun onvoorwaardelijke inzet en betrokkenheid bij Heemkundekring Rosmalen, tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen wij op gepaste wijze afscheid nemen van Henda en Rien.

Heemkundekring Rosmalen is hierdoor op zoek naar enkele nieuwe bestuursleden en nodigt potentiele kandidaten, die Rosmalen een warm hart toedragen en interesse hebben in Heemkunde in de breedste zin van het woord, graag uit om contact met ons op te nemen. In overleg met de zittende bestuursleden wordt een nieuwe taakverdeling gemaakt. Informatie over Heemkundekring Rosmalen is te vinden op onze website: www.heemkundekringrosmalen.nl

U kunt uw interesse kenbaar maken door het sturen van een e-mail aan Rien van den Broek, voorzitter
van het bestuur Heemkundekring Rosmalen: info@heemkundekringrosmalen.nl
Wij stellen het op prijs als u in uw e-mail iets over u zelf vertelt. Graag ontvangen wij uw e-mail voor 31 december 2019, begin januari 2020 nemen wij contact met u op.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29378