Datum plaatsing: 18 december 2019

3FM DJ's worden in Berghem onthaald in geheel Bergse Carnavals stijl


3FM DJ's worden in Berghem onthaald in geheel Bergse Carnavals stijl


Berghem (Oss): Samen staan we sterk tegen mensenhandel! Op 18 december om 14:00 uur start 3FM Serious Request: The Lifeline in Goes en op kerstavond rond 20:00 uur eindigt de actie in Groningen. Gedurende deze week zullen 3FM-dj’s te voet door Nederland trekken. En… zij komen op vrijdag 20 december door ons mooie Berghem!

Wat doet Berghem?
Dit willen wij als ondernemend en carnaval vierend Berghem natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom hebben Zalencentrum de Merx en Commissie Verlichte Optocht Berghem het eerste initiatief genomen om de 3FM-dj’s van harte te verwelkomen in geheel Bergse Carnavals stijl!

De DJ’s zullen worden opgepikt met de verlichte Prinsenwagen op de Spaanderstraat (Megensebaan) door de Prins van het Knollenrijk en zijn gevolg. In een mini-verlichte optocht worden zij vervoerd naar de Merx. Hier zal een groot feest plaatsvinden in de stijl van ‘Poar Uurkes Vurraf’ Serious Request editie! Diverse lokale helden waaronder Pap en Pudding, de Vier Viltjes en Rik van de Boogaart zullen belangeloos voor een groot feest zorgen.

Wat kun jij doen?
Iedereen in Berghem is van harte welkom om dit feest tot een succes te maken! Naast reguliere donatie in de collectebussen die de 3fm-Dj’s bij zich hebben. Is het ook mogelijk plaatjes aan te vragen bij onze mannen van Radio Zwetsbal in ruil voor een donatie! Dus wil jij graag ‘opblaasbare Barbara’ horen? Of vind jij ook dat ‘Piet moet blijven?’ dan zal je in de buidel moeten tasten.

Uiteraard sta je vrij om zelf ook een actie op touw te zetten en is het mogelijk om je cheque te overhandigen als de DJ’s bij de Merx zijn. Ideeën om een actie op te zetten vindt je op: https://kominactie.npo3fm.nl/kant-en-klaar

Hoe, wat en waar moet ik aanwezig zijn?
Verwacht wordt dat de 3FM-dj’s ergens tussen 21.00 en 22.00 uur arriveren in de Spaanderstraat waarna zij hun weg richting de Merx zullen vervolgen. Vanaf 20.00 uur zal het terras voor de Merx geopend zijn en er zal die avond doorgedraaid worden tot 00.00 uur.

Dus zorg dat je op je carnavalsbest aanwezig bent. En laat zien waar wij met ons dorp goed in zijn!
Voor verdere informatie kijk op: https://www.npo3fm.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30097