Datum plaatsing: 21 december 2019

Stuur gratis een kaartje op het Winterparadijs


Stuur gratis een kaartje op het Winterparadijs


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tijdens de feestdagen is het voor veel mensen belangrijk om samen te zijn. Sommige mensen voelen zich eenzaam. Kom daarom naar het Bosch Winterparadijs. Daar kan je gratis een kaartje naar iemand sturen.

Het Bosch Winterparadijs een mooie plek om samen te komen. Om samen te genieten van de sfeer en optredens. Dit is ook een plek om even weer stil te staan en terug te kijken op het afgelopen jaar. Maar ook om even stil te staan bij die inwoners die misschien minder contacten hebben en zich eenzaam voelen.

Eenzaamheid
Daarvoor kunnen verschillende oorzaken zijn: ouderdom, ziektes, minder inkomen, geen werk of een negatief zelfbeeld. Eenzaamheid is niet alleen van een bepaalde leeftijd of bevolkingsgroep. Het komt overal voor. Van onze bewoners voelt 11% zich ernstig eenzaam.

Klein gebaar
Samen kunnen we ervoor zorgen dat we aandacht geven aan iemand in onze omgeving die dat beetje extra contact of schouderklopje wel kan gebruiken. Soms zit het maar in een klein gebaar. Een praatje, een kop koffie of even een kaartje. Zeker in deze tijd van het jaar.

Eerste kaartje
Wethouder Huib van Olden stuurde als eerste een kaartje met een mooie boodschap. “Juist met deze dagen is wat extra aandacht voor elkaar van belang. Zeker voor iemand waarvan je weet dat hij zich eenzaam voelt. Ken u ook zo iemand? Kom dan ook naar chalet 1 op het Bossche Winterparadijs om een kaartje te sturen. Het is een kleine moeite met groot effect! Wij zorgen voor het kaartje, de postbus, de postzegel en de verzending.”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18819