Datum plaatsing: 29 december 2019

Het Nulands Gemengd Koor zoekt nieuwe leden


Het Nulands Gemengd Koor zoekt nieuwe leden


Nuland ('s Hertogenbosch): In december gaven ruim 59 zangers en zangeressen van Het Nulands Gemengd Koor een drietal prachtige en sfeervolle kerstconcerten. De leden komen uit de gehele regio van Ravenstein tot ’s Hertogenbosch en van Oss tot Veghel. Tijdens de muziekstukken werden er bijpassende en sfeervolle lichtbeelden vertoond. Anderhalf uur lang werden de vele bezoekers verrast met een keur aan meerstemmige kerstliederen. Ons koorlid, sopraan Maria van den Broek, verzorgde een tweetal solistische stukken. De leiding was in handen van Marcus de Haard en aan de piano Margret Bekkers.

Na afloop van de 3 concerten liet het langdurige applaus aan niets te wensen over. Dit applaus werd door het koor met een extra medley van kerstliederen beloond. Dat deze concerten zeer gewaardeerd werden, werd nog eens extra onderstreept door vele vrijwillige bijdragen die de bezoekers ons schonken. Hartelijk dank daarvoor.

Het koor start 6 januari met de repetities voor de volgende uitvoering op 28 maart 2020 om 20.00 uur in De Kentering te Rosmalen. Misschien zijn er luisteraars die geïnspireerd zijn en zich graag willen aansluiten bij het koor? Iedere maandagavond wordt er om 20.00 uur gerepeteerd in gemeenschapshuis De Meent in Nuland. U bent van harte welkom. U kunt geheel vrijblijvend 4 repetities bijwonen om te luisteren of om mee te zingen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30547