Datum plaatsing: 04 januari 2020

Pubquiz in ’t Haasje


Pubquiz in ’t Haasje


Geffen (Oss): Op donderdag 13 februari staat weer PubQuiz Met De Fles Op Tafel op het programma in Café Zaal ’t Haasje in Geffen. Enthousiaste teams van drie, vier of vijf quizfanaten zich opgeven via de site van de organisatie.

Pubquiz Met De Fles Op Tafel is twee jaar geleden begonnen voor een handjevol teams, maar inmiddels voor veel mensen een serieuze (denk)sport. Er zijn ruim tien teams die vast meedoen en steeds uitkijken naar de volgende editie, zo leuk vinden zij het om mee te doen. De Pubquiz is een interactieve kennisquiz en wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmasters, maar komen ook in de vorm van een fotoronde, muziekfragmenten en een proefronde. Voor sommigen is de Pubquiz een mooi excuus voor een avondje uit, voor anderen een serieuze sport. Maar bovenal is het dat waar ze de volgende dagen nog over praten op straat.
Pubquizen is voor iedereen toegankelijk, niet te makkelijk, niet te moeilijk maar vooral gezellig. Vragen gaan over sport, Teletubbies, films, geschiedenis, computergames, muziek, Gerard Joling, tanden bleken: alles komt voorbij. Wil je meedoen dan kun je je teamnaam doorgeven via de website: www.metdeflesoptafel.nl

De quizavond start om 20.00 uur en na tien rondes maken we rond 23.00 uur de winnaars bekend. Meedoen aan onze Pubquiz is verslavend, dus noteer ook alvast ook 2 april, 8 en 14 mei in je agenda.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31843