Datum plaatsing: 03 januari 2020

Tuimel-judo in Rosmalen


Tuimel-judo in Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te beoefenen. Judo echter bij uitstek wel!
Het is in die kleuterjaren geen doel om een goede judoka te worden, maar om vertrouwd te raken met andere kinderen middels stoeien en vallen. Onze leraren zijn opgeleid om dit alles te laten plaatsvinden in een rustige en speelse lessituatie. Vanaf 4 jaar is uw kind welkom. Dat de kleuters uiteindelijk weer uitstromen naar andere sporten, maakt de lessen niet minder waardevol. Veel belangrijker dan latere medailles of banden zijn de kernwaarden die kinderen meenemen naar hun volgende levensfase. Deze kernwaarden zijn: Respect, Discipline, Doorzetten en Zelfvertrouwen!

Denkt u dat dit tuimeljudo geschikt is voor uw kind, kom dan een proefles meedoen op 3 maart a.s.
Wees er snel bij; we willen de groep klein houden, dus na 10 aanmeldingen, komt nummer 11 al op de wachtlijst te staan. Graag opgeven via het contactformulier op de website:
www.rosmalensejudoclub.nl
Aangekomen op de website, klikt u door naar ‘contact’. Hier kunt u de naam en de leeftijd van uw kind aangeven en zal de club contact met u opnemen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16595