Datum plaatsing: 02 januari 2020

Theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’


Theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Je huiswerk moeten maken, het taalgebruik op social media, de sportwedstrijd winnen, de eerste verkering, het schoolfeest waar van alles gebeurt. Het komt allemaal voorbij in de humoristische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op 13 januari te zien is in Den Bosch.

Kaarten bestellen
De voorstelling op maandag 13 januari 2020 vindt plaats in De Maaspoort (Marathonloop 1, Den Bosch). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze). De toegang is gratis. Reserveren kan via www.papdoenormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

“Dit is precies hoe het bij ons thuis gaat. Dat maakt het zo super leuk en héél grappig!”. Aldus Stef Scheepers, een puber die met zijn moeder mee was naar deze theatervoorstelling. Dat is het bijzondere aan de voorstelling. Leuk en interessant voor álle ouders en docenten, zowel van kinderen op de basisschool als op de middelbare school. Maar ouders mogen hun kinderen van 11 jaar en ouder (groep 7 en verder) meenemen, zodat zij het samen kunnen beleven!

Enthousiaste reacties
‘Pap, doe normaal’ gaat over een vader die moet omgaan met allerlei voor hem nieuwe situaties nu zijn oudste zoon in de puberteit is. De spanning tussen beiden loopt steeds hoger op. Het (eerste!) vriendinnetje van de zoon maakt het alleen maar erger. En zijn jongere broertje zit er steeds irritant doorheen.
Deze nieuwe voorstelling is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’, de voorstellingen die in het verleden al in onze regio te zien waren. De reacties waren zeer enthousiast!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12984