Datum plaatsing: 07 januari 2020

Zwaan tot Zwaan Challenge 2020 - Sterkste mens Editie


Zwaan tot Zwaan Challenge 2020 - Sterkste mens Editie


Vinkel ('s Hertogenbosch): De Zwaan tot Zwaan Challenge is een sportieve en recreatieve activiteit voor iedereen in en om Vinkel. Om er voor te zorgen dat iedereen mee kan doen, kun je kiezen tussen de Winterse tocht, The Challenge of de Speurtocht. De derde editie van de Zwaan tot Zwaan Challenge vindt plaats op zondag 12 januari.

Winterse tocht
De Winterse tocht is een recreatieve tocht en bestaat uit diverse wandelroutes van korte en lange afstanden.
De inschrijfkosten bedragen €2,- per persoon.

Afstand: 15 kilometer
Inschrijftijd: 09.30 - 10.00

Afstand: 10 kilometer
Inschrijftijd: 10.00 - 11.00 uur

Afstand: 5 kilometer
Inschrijftijd: 10.30 - 11.00 uur

Speurtocht
Speciaal voor de jongste Vinkelse inwoners (t/m basisschool) is er een speurtocht uitgezet. Hieraan kunnen zij onder begeleiding van een ouder/verzorger deelnemen.

De speurtocht heeft een totale lengte van 5 kilometer. De inschrijfkosten bedragen €2,- p.p. Je kunt je inschrijven op de dag zelf tussen 10.30 uur en 11.00 uur.

The Challenge
Naast de wandeltocht en speurtocht is er dit jaar ook een prestatieve activiteit die er dit jaar anders uit zal gaan zien dan de voorgaande twee edities maar denk jij over het meeste slagkracht te beschikken? Het meeste gewicht te kunnen tillen? Daag je teamgenoten of andere bekenden dan uit om mee te doen met de Zwaan tot Zwaan Challenge Sterkste mens editie!

Op zondag 12 januari zal de strijd vanaf 11.00 uur los gaan barsten op sportpark de Zwaan en natuurlijk ook bij molen de Zwaan. Verdeeld over de twee locaties zullen er een zestal krachtproeven staan opgesteld die de deelnemers in duo’s zullen gaan volbrengen in willekeurige volgorde.

Naast een kopje soep die aan het eind van de dag op de deelnemers staat te wachten zorgen wij dit jaar door middel van de nodige paardenkrachten ook voor het vervoer van het sportpark naar de molen en vice versa.

Voel je je geroepen om er een gezellige dag van te maken? Stuur je favoriete teamgenoot een appje, bel je vriend(in) op en meld je aan!

We zien jullie graag verschijnen!

- Zondag 12 januari
- Start- en eindlocatie sportpark de Zwaan
- Inschrijven in teams van 2 personen
- Inschrijven mogelijk via vereniging@evvc.nl of op zondag 12 januari vanaf 10:30
- Starttijd vanaf 11.00 uur, eindtijd activiteit +/- 14.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking in de kantine
- Heren- en damescategorie
- Inschrijfkosten bedragen €2 per persoon

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14618