Datum plaatsing: 07 januari 2020

Getuige(n) aanrijding kruising Zuid-Willemsvaart / Tolbrug gezocht!!


Getuige(n) aanrijding kruising Zuid-Willemsvaart / Tolbrug gezocht!!


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Vrijdag 3 januari 2020, omstreeks 11.50 uur, vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Zuid-Willemsvaart en de Tolbrug te ’s-Hertogenbosch.

Een fietser fietste vanuit de Tolbrug de Zuid-Willemsvaart op en werd hierbij geschampt/geraakt door een witte bestelbus. De bestuurder van deze witte bestelbus is volgens getuige, hierna doorgereden en is bij de volgende kruising bij het Kardinaal van Rossumplein gestopt. Kort hierna is de bestuurder alsnog verder gereden. Volgens getuigen had de bestelbus opvallende groene stickers op de achterkant.

Wij zijn op zoek naar de bestuurder en wij vragen dan ook om contact met ons op te nemen als u zichzelf hierin herkent. Mocht je het ongeval hebben zien gebeuren of heeft u meer informatie en hebben wij u nog niet gesproken? dan zouden wij ook graag met u in contact willen komen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 onder vermelding van ons registratienummer 2020002061Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23922